Замовити дзвінок















































































 

 

UA RU

 

 

Ламінат Австрія Kaindl

Ламінат Австрія KaindlЛамінат Австрія Kaindl є одним з найбільш вдалих ламінатних покриттів для підлоги. Він виготовлений в різних колірних гамах, що дозволяє кожному господарю будинку самому визначити, який колір найбільше підходить для його кухні, спальні і т. д. Його доступна вартість дозволяє купувати цей товар людям навіть із середнім достатком, тому всі любителі ламінату можуть сміливо замовляти даний вид ламінованого покриття.

Компанія «Бучина» пропонує своїм клієнтам високоякісний ламінат Австрія Kaindl, а також іншу деревну продукцію. Вам потрібні стільниці і вологостійкі покриття для підлоги? Тоді зателефонуйте до нас і ми оформимо Ваше замовлення.

Складно не звернути увагу на позитивні якості даного підлогового покриття. Варто відзначити, що ламінат Австрія Kaindl має підвищену тепло- і звукоізоляцією. Крім того, його вологостійкі особливості захистять його покриття від проникнення вологи. Ламінат не може насититися водою і набухати, як паркет. Ламінат покритий вологостійкою декоративною плівкою і є відмінним захистом від протікання води або ударів.

При укладанні ламінату Австрія Kaindl під сам ламінат застилається ізоляційна плівка, яка захистить його від підтікань води і збереже тепло у Вашій оселі. Незважаючи на свій ніжний вид, ламінат досить стійкий до ударів і зношування. Він зможе прослужити Вам близько 10-15 років при акуратному і розумному використанні.

Зараз стало модним знімати старий паркет і стелити сучасний ламінат Австрія Kaindl. Кожен господар і господиня бажають по максимуму облаштувати своє житло і зробити його затишним і практичним. За ламінатом просто і легко доглядати, достатньо лише протирати його злегка вологою м'якою ганчіркою, щоб прибрати пил.

Хочете застелити свою підлогу ламінатом? Компанія «Бучина» радить Вам придбати практичний і довговічний ламінат Австрія Kaindl.