Замовити дзвінок















































































 

 

UA RU

 

 

Ламінат Австрія

Ламінат АвстріяЛамінат Австрія є одним з популярних і якісних підлогових покриттів, які постачають з-за кордону до нас в країну. Ламінат прийнято вважати зручним і практичним покриттям, яке створено для того, щоб принести затишок і комфорт своїм власникам. Існують найрізноманітніші види забарвлень і дизайну ламінату, тому кожен любитель ламінатного покриття може вибрати для своєї квартири або будинку відповідний колір.

Компанія «Бучина» є офіційним представником австрійського виробника «Кайндл», який виробляє ламінат (Австрія). У Вас є можливість замовити цей вид підлогового покриття за доступними цінами.

Ламінат Австрія виготовляють з щільного деревоволокнистого матеріалу, який покриває вологостійка декоративна плівка, яка не дозволяє покриттю зношуватися або просочуватися водою. Багато українців вже обзавелися ламінатом, який має ряд вигідних характеристик. Серед особливо цінних характеристик є його зносостійкість і міцність до ударів і навантажень.

Ламінат Австрія відмінно підійде як для квартири, приватного будинку, так і для офісних кімнат. Якщо Ви придбали в офіс ламінт, Вам не важко буде його прибирати. Досить, щоб прибиральниця щодня витирала підлогу злегка мокрою ганчіркою, забираючи пил. Для того, щоб ламінат прослужив Вам довше, намагайтеся не піддавати його надмірному вологому прибиранню або великим навантаженням.

Ламінат Австрія зарекомендував себе як міцне і надійне підлогове покриття, тому до нього особливих протипоказань немає. Він прослужить Вам 10-15 років, при належному догляді. Якщо Вам захотілося поміняти лінолеум або паркет на зручний і красивий ламінат, зверніться до нас на фірму.

Підприємство «Бучина» - це ексклюзивний і офіційний партнер австрійського виробника «Кайндл» в Україні. Купити ламінат Австрія Кайндл Ви можете саме у нас.